Opsamlingsteder:

I vil når i bestiller og har betalt transport få tilsendt adresse og oplysninger om opsamlingstedet.

Opsamlingstedet er afhængig af, om i transporteres i Biosans egen lastbil eller i Niels Paghs lastbiler.

Norge:

Oslo – Bergen. (ved mindst 15 motorcykler)
Der vil blive blive transport i Biosans egen lastbil, og der gælder reglerne for transport uden transportkasse.

Læs Beskrivelse under Biosan’s egen Lastbil.

I Norge transporterer vi under reglerne med Ata canet, det vil sige at der bliver udarbejdet et told/fragt dukoment, hvorpå alle motorcykler på denne fragt og dens udstyr, skal påføres, således at vi kan udføre og og tilbageføre de nøjagtig samme motorcykler og udstyr, uden at betale told/skat på dem.

Vælger i denne transport, at blive transporteret fra Norge til spanien, så skal alle motorcykler samlet tilbage over grænsen til Norge, og det betyder at alle bliver i spanien og kommer samlet hjem igen,afrejse lige efter vort event på Cartagena 08. April, motorcyklerne er hjemme igen i Norge senest 15. April.

Ønsker du selv at bestemme hvornår du skal hjem igen til Norge, skal du vælge den transport der afgår fra svinesund/på den svenske side, og det betyder transport i transportkasse. Og så står du selv for transporten til/over grænsen til Sverige.

I transportkasse, bestemmer i selv i princippet hvornår i skal have jeres motorcykel hjem, det kan gøres fra uge til uge, blot det er et lige antal kasser, vi sender afsted. Da vi betaler pr. ladmeter, vil sige at ved at kasserne står 2 og 2 ovenpå hinanden, er det billigere ved hjemtransport.

Sverige:

Sverige/svinesund. – Gøteborg/skene.

Danmark:

Bjæverskov/Sjælland – Vejen/Jylland

Tyskland:

Neumünster – Duisburg – Karlsruhe